- gir deg litt mer å snakke om 
 
 
 

 

Legg inn et besøk på din favoritt arena


Generelt for alle steder:

  • Vi bestiller kun omvisning til kunder som kjøper våre fotballpakker
  • Det er ikke omvisning på kampdager
  • Prisene kan variere


LIVERPOOL FC - ANFIELD

Dagen før eller etter kampen bør du ta deg tid til en omvisning på Anfield. Her får du eksklusiv tilgang til det innerste på stadion. Her får du kjenne på den unike atmosfæren som ligger i veggene på den gamle ærverdige stadion.


MAN UNITED FC – OLD TRAFFORD

Historien til Manchester United er ulike alle andre klubber i verden. På stadion kan du gjennom omvisning og besøk i Museum og Red Cafe få kjenne på magien som ligger i veggene her. Om du er United fan eller ikke, så er Old Trafford verdt et besøk


ARSENAL FC - EMIRATES STADIUM

Opplev nye Emirates Stadium. La en tidligere legende vise deg rundt eller ta turen alene.


EVERTON - GOODISON PARK

Har du noen gang lurt på hva som foregår bak scenen på Goodison Park? Har du noen gang drømt om å gå ned spillertunnelen til lyden av 40.000 fans? Da bør du ta en guidet tur på Goodison Park, VM arena i 1966 og en av engelsk fotballs mest betydningsfulle stadionanlegg. Se stadion fra innsiden.


MANCHESTER CITY - ETIHAD STADIUM

Manchester City Football Club er stolte av å kunne presentere  Stadium & Club Tour på Ethiad Stadium. Besøkende får en opplevelse de sent vil glemme.


 

 
Webdesign

        Now We´re Talking! AS               Postboks 32              3249 Sandefjord              Norway              Tel. +47 33 52 40 30              Kontakt oss: post@nwt.no