- gir deg litt mer å snakke om 
 
 
 

 

ReisebetingelserBetaling

Vi må betale alle hoteller før gjestene ankommer. Dersom det er mindre enn 10 dager fra betaling til avreise, så send kvittering til oss med faks eller e-post.
Det kan ta opptil 8-10 dager før vi får melding fra Bankenes Betalingssentral om innbetalingen.
Dersom booking skjer mindre enn 1 uke før avreise, sender vi faktura pr faks eller e-post. Denne må betales omgående, og kvittering sendes tilbake.

Avbestilling hotell

De fleste hoteller kan avbestilles inntil 48 timer før beregnet innsjekk uten at det koster deg mer enn avbestillingsgebyr.
Noen hoteller har 3 - 7 dager som frist. Hvis denne fristen ikke overholdes, må du betale for det første døgnet.
På enkelte leilighetshoteller må du betale for hele oppholdet.
NB! Dersom faktura ikke blir betalt ved forfall, forbeholder vi oss retten til å avbestille!

Klager

Det er heldigvis ikke ofte vi får klager på hotellene våre, men opplever du noe klanderverdig, så be om å få snakke med en overordnet på hotellet. Ta det opp med en gang og noter navnet til den du snakker med. Vi ønsker selvsagt å få tilbakemelding dersom ikke alt er som det skal, men det kan være vanskelig for oss å gjøre noe i ettertid.
Har du ikke gitt hotellet sjansen til å rette på eventuelle feil og mangler, så godtar de heller ingen klager etter at du har kommet hjem igjen!


 

 
Webdesign

        Now We´re Talking! AS               Postboks 32              3249 Sandefjord              Norway              Tel. +47 33 52 40 30              Kontakt oss: post@nwt.no