- gir deg litt mer å snakke om 
 
 
 

 

Reiseforsikring/Avbestillingsforsikring


Det er meget viktig å ha en bra reiseforsikring når du er på reise.

Du er selv ansvarlig for å tegne reiseforsikring når du reiser til utlandet. Det er viktig at du sjekker at din reiseforsikring gjelder for det området du skal reise til. Reiseforsikring som er inkludert i enkelte kredittkort og hjemforsikring, er ofte ufullstendig på flere viktige områder. Vi anbefaler derfor at du bestiller en separat reiseforsikring samtidig som du bestiller reisen.
Med reiseforsikring i bagasjen, kan du og din familie reise trygt over hele verden. De inkluderer også risikoaktiviteter. 

99 av 100 reiser går som planlagt. Men ting kan gå galt og det kan bli aktuelt å avbestille, eller å avbryte turen før den er ferdig.
Vi, som alle andre, må til enhver tid forholde oss til de avbestillingsregler og den policy som gjelder hos våre hoteller.
For opphold som allerede er påbegynt, gis ingen refusjon.
For kansellering av opphold før ankomst, varierer det fra hotell til hotell.
Vi anbefaler alle å tegne en reiseforsikring og gjerne en avbestillingsforsikring i tillegg. Det kan bli dyrt å bli syk uten noen form for forsikring.


 

 

 


 

 
Webdesign

        Now We´re Talking! AS               Postboks 32              3249 Sandefjord              Norway              Tel. +47 33 52 40 30              Kontakt oss: post@nwt.no