- gir deg litt mer å snakke om 
 
 
 

 

Vancouver Studios - leilighetshotell i London Bayswater


I en viktoriansk bygning i Bayswater, nær fasjonable Notting Hill og bare få minutters gange fra Westbourne Grove og Portobello Road, ligger Vancouver Studios. Huset er enkelt men stilfullt innredet og gir deg høy standard til overkommelige priser. Den varm og hyggelige atmosfæren kombinerer følelsen av å bo både på hotell og i privat leilighet.

Adresse
30 Prince's Square, Bayswater, London W2 4NJ

Hotellet
Her kan du tilberede din egne måltider Med sin grønne hage med sjasminer og rislende fontener er Vancouver Studios en liten oase i sentrum av Bayswater.

45 leiligheter som alle har blitt utstyrt for å tilby den praktiske kombinasjonen av hotellrom og leilighet. Studioleilighetene ligger sentralt til i attraktive Bayswater. Kort vei til bane og buss. 10-15 minutter til West End.

Det er frokostrestauranter like utenfor "stuedøren". Alternativ: Kjøp inn det du trenger dagen i forveien. Den kontinentale frokosten på de fleste hoteller er ikke særlig spennende uansett.

Vi anbefaler Vancouver Studios!

Kontakt oss for et godt tilbud! post@nwt.no


 

 
Webdesign

        Now We´re Talking! AS               Postboks 32              3249 Sandefjord              Norway              Tel. +47 33 52 40 30              Kontakt oss: post@nwt.no